Сандра Бълок осъди преследвача си

Сандра Бълок била проследявана от някакъв човек близо 7 години. Той постоянно бил пред дома й, винаги пазарувал, когато тя пазарувала и все ходел зад нея, докато Сандра обикаляла магазините. Известно време Бълок си мислела, че този човек просто ж

2010-07-20 14:45:36
Сандра Бълок осъди преследвача си
Сандра Бълок била проследявана от някакъв човек близо 7 години.

Той постоянно бил пред дома й, винаги пазарувал, когато тя пазарувала и все ходел зад нея, докато Сандра обикаляла магазините. Известно време Бълок си мислела, че този човек просто живее близо до дома й и пазарува от същия магазин. На скоро разбрала, след проверка в полицията, че човекът дори не е от същия град. Оказало се, че това е същият досадник срещу, когото тя подала оплакване за тормоз и преследене през 2003 година. Забраната, която са дали на странника, е изтекла в края на 2009г. Той не изглеждал така, както преди. Все пак са минали 6 години и малко. Даже фигурата не приличала на неговата, за това Сандра Бълок се усъмнила, че може да е същият от 2003-та година.

Актрисата била много изплашена една вечер, когато мъжът влезнал в двора на дома й, почнал да й крещи името и да говори несвързано. Тя веднага звъннала в полицията и малко след това го прибрали. Сега е настанен в клиника за хора с умствени увреждания. Лекарите установили, че има нужда от това, след разговор с него. Питали го различни въпроси, а той само отговарял, че трябва да се прибере при жена си (Сандра Бълок) и, че трябва да я пази от престъпниците. Той също казва, че е много влюбен в нея, винаги ще я обича и не може да разбере защо не му разрешават да я вижда, и защо я крият от него.

Оказва се, че той е в състояние на шизофрения. Това е много силно разстройство на мозъка, което е много неприятно за болния, защото не осъзнава, че е засегнат от болест по какъвто и да е начин. За него това е реалността и той вярва истински и чисто в нея.

Сандра казва, че никога не е  искал да я нарани и никога не е бил агресивен. Просто я е страх за детето й и да не стане нещо понеже не познава този човек. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия